Näytä katunäkymä

Unelmia Forssan Kaupunginpuutarhassa – oma koti kaupungin keskustasta veden ääreltä

Forssan kaupunki on rakennuttanut vehreään ja arvokkaaseen kulttuurimaisemaan sijoittuvan Forssan Kaupunginpuutarhan alueelle ns. "avaimet käteen" -omakotitaloja. Vetovoimainen ja korkeatasoinen omakotialue sijaitsee aivan Forssan ydinkeskustassa Loimijoen rantamaisemissa tarjoten viihtyisää ja laadukasta kaupunkiasumista parhaimmillaan.

Korkeatasoista ja ajatonta asumista

Kaupunginpuutarhan alueen suunnitteluohjeet ovat arkkitehti SAFA Markku Erholtzin suunnittelemat. Kaavassa on herätetty henkiin perinteinen puukaupungin tiivis, rajattu katutila ja se yhdistetään rintamamiestalon rakentamistraditioon. Yhtenäistä yleiskuvaa tukevan tarkan suunnitteluohjeen mukaan kaikki rakennukset ovat kaksikerroksisia. Rakennukset ovat konstailemattomia suomalaisia puutaloja. Hinnaltaan talot ovat 360 000 - 390 000 euroa.

Laadukkaita ja viihtyisiä yksityiskohtia

Talot on rakennettu 2010 energiatehokkuusnormien mukaisesti ja lämmitysjärjestelmänä taloissa on maalämmitys. Varaava takka tuo oman tunnelmallisen lisänsä lämmitykseen. Kokonaisratkaisua täydentää koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla. Sisustuksessa lattiamateriaalina on käytetty laadukasta ja kestävää tammiparkettia, kosteissa tiloissa keraamista laattaa. Myös WC- ja pesuhuonetilojen seinät on kauttaaltaan laatoitettu. Asumismukavuutta ja helppoutta lisäävät keskuspölynimuri ja kaapelitelevisioliittymä sekä autokatoksen sähkölämmityspisteet

Sijainti

Myytävän omakotitalon osoitee on Luumukuja 1. Se sijoittuu Kaupunginpuutarhan alueen pohjoisosaan lähelle Loimijoen yli vievää kävelysiltaa.

Lisätiedot ja esittelyt

Forssa-asunnot Oy
Veikko Heimo

puhelin 050 5240031

www.forssa-asunnot.fi


Luumukuja 1 (Lue lisää)

Luumukuja 1:n huoneistokoko on 6 huonetta + keittiö + ruokailutila + saunaosasto + kodinhoitohuone 178,5 m². Tontti on kooltaan 707 m². Luumukuja 1 valmistui helmikuussa 2011. Hinta 390 000 euroa.